SPEEDDATEN IN BAR BON

Zin in een geweldige avond met interessante ontmoetingen?

Heerlijk pratend met een lekker drankje?

Schrijf je snel in en beleef een onvergetelijke avond in

Bar bon !

 

Bij aankomst verwennen we jou met een heerlijke cocktail of mocktail van het huis. Tijdens de speeddate heb je ongeveer 10-15 dates van 5 minuten. Bij het klinken van de bel schuiven de helft van de singels door naar de volgende tafel. Op je Matchkaart geef je aan met wie je verder in contact wilt komen. Na enkele dates is er een korte pauze voor een drankje. Achteraf kunnen jullie nog gezellig napraten en elkaar verder leren kennen. De deuren sluiten om 00u.

 

Binnen 24u na de speeddate ontvang je van ons een e-mail met de voornaam en het e-mailadres van de singles met wie je een match hebt. Dan kan je zelf verdere gegevens wisselen indien gewenst!

 

En nu! Inschrijven maar! Spannend!

 

Kies een leeftijdsgroep naar keuze, hou hiermee rekening met je eigen leeftijd om succesvol te daten ( een afwijking van 2 jaar kan zeker) 

Na je inschrijving ontvang je een mailtje met extra informatie en de details van de avond.

Indien er helaas niet genoeg inschrijvingen zijn (We hanteren min 7p van elk geslacht) storten we de centjes terug. De inschrijvingen worden gesloten 3 dagen voor het evenement ( vrijdag 00u).

Je kan niet meer komen? We betalen geen geld terug. Je krijgt een tegoedbon van Bar bon. Nog beter is je plaats doorgeven ,graag een mailtje naar info@barbon.be